המתכון הכי קל והכי טעים שאני מכיר לעוגיות שומשום !
עוגיות שמעלפות אנשים! אוהבי השומשום מאושרים!
שומשום כדרך אל האושר
10 דקות להכין + 10 דקות בתנור + 10 דקות לזלול לפני שמישהו יגיע הביתה  = 30 דקות לאושר עילאי.
עכשיו תבחרו – יוגה 30 שנה, או עוגיות שומשום ב 30 דקות ?
איך אתם רוצים להגיע לאושר העילאי שלכם?
אזהרה !!!
אבקש להביא לטעום!!!
לא יתקבלו תירוצים בנוסח – "הכל נגמר לפני שהספקתי להיזכר שצריך להביא לטעום"!!!
מה כל כך טוב בעוגיות ה…שומשום הללו ?
כמובן שהמתכון הזה נותן בריאות
- החומרים בריאים. עשירים בסידן וברזל ועוד ויטמינים ומינרלים
 - כ"כ טעים שמביא אושר עילאי, וזה הוכח כמביא לאריכות ימים ואיכות חיים !
 - כשתטעמו תבינו ! כל מי שטעם עד כה שואל אותי מתי שוב…
 
המתכון
המצרכים:
- 2 ביצים
 - 3/4 כוס סוכר חום / 1/4 כוס סילאן
 - 2 כוסות שומשום
 - חופן גרעיני חמנייה קלופים
 - חופן אגוזי מלך מרוסקים
 
אופן הכנה:
- לטרוף את הביצים עם הסוכר (או בכמות קטנה יותר – סילאן/דבש).
 - לערבב יחד עם השומשום, גרעיני החמנייה ועם האגוזים.
 - לצקת כמות של כף בתבנית מכוסה בנייר אפיה משומן. (או לצקת משטח ולחתוך בסיום האפייה).
 - לשטח לעגולים של 5 ס"מ קוטר, 7 מ"מ גובה (בדיוק) – יוצא בערך 2 תבניות.
 - לשים בתנור בחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) למשך כ 10 דקות.
 - לעקוב וכשמשחים מעט – להוציא. —–>> זה נשרף בקלות, אז לשמור על ערנות !!!
 - להוריד מהנייר אחרי שמתקרר, אחרת מתפורר.
 
כמובן שאפשר לגוון עם תוספות כיד הדמיון הטובה עליכם, אבל תאמינו לי שכבר הבסיס שלעיל מדהיםםםם !
אהבת ?!
כדאי לקרוא גם…
- הרגלים מייצרי שומן בגוף
 - ארוחת טחינה וירקות-משביעה ובריאה
 - בריאות-דרך-מודעות
 - מרק ירקות – טעים ו…בריא
 - איך למגר את שיעול החורף
 - איך אני שומר על אותו משקל 30 שנה ?!?
 
האם המאמר הזה דיבר אליכם ?
אשמח לתגובות ורשמים.
מאחל לך בריאות ואריכות ימים ♥
שמחה ואהבה, נחשון
