דלג לתוכן

על טעם ועל ריח – הרגלי תזונה בריאים

על טעם ועל ריח. הרגלי תזונה בריאה. תזונה בריאה. איך

מעבר למה לאכול, חיוני גם ה… איך !
האיך יקבע את איכות העיכול, ואת הספיגה בגוף של האוכל הבריא שאנו אוכלים !

בהרצאה נבין מתי הגוף שלנו בוחר לייצר שומנים, ואיך אפשר לקדם ייצור חלבונים במקום.

נדבר גם על המנגנונים בקיבה שאחראים על הפרשת מיצי קיבה בכמות מספקת.

נגלה מתי לשתות מים, כמה מים לשתות, ובאיזו טמפרטורה ממש לא מומלץ.
ד.א. – מים בטמפרטורה הלא נכונה יפגעו בעיכול ויגרמו לייצור שומנים !

ההרצאה הזו היא הרצאת המשך ל- "הרצאת תזונה בריאה בניחוח יוגי"
מומלץ להזמין אותה אחריה, אם כי היא עומדת גם בזכות עצמה.

משך ההרצאה שעה וחצי