המתכון הכי קל והכי טעים שאני מכיר לעוגיות שומשום !
עוגיות שמעלפות אנשים! אוהבי השומשום מאושרים!
שומשום כדרך אל האושר
10 דקות להכין + 10 דקות בתנור + 10 דקות לזלול לפני שמישהו יגיע הביתה = 30 דקות לאושר עילאי.
עכשיו תבחרו – יוגה 30 שנה, או עוגיות שומשום ב 30 דקות ?
איך אתם רוצים להגיע לאושר העילאי שלכם?
אזהרה !!!
אבקש להביא לטעום!!!
לא יתקבלו תירוצים בנוסח – "הכל נגמר לפני שהספקתי להיזכר שצריך להביא לטעום"!!!
מה כל כך טוב בעוגיות ה…שומשום הללו ?
כמובן שהמתכון הזה נותן בריאות
- החומרים בריאים. עשירים בסידן וברזל ועוד ויטמינים ומינרלים
- כ"כ טעים שמביא אושר עילאי, וזה הוכח כמביא לאריכות ימים ואיכות חיים !
- כשתטעמו תבינו ! כל מי שטעם עד כה שואל אותי מתי שוב…
המתכון
המצרכים:
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר חום / 1/4 כוס סילאן
- 2 כוסות שומשום
- חופן גרעיני חמנייה קלופים
- חופן אגוזי מלך מרוסקים
אופן הכנה:
- לטרוף את הביצים עם הסוכר (או בכמות קטנה יותר – סילאן/דבש).
- לערבב יחד עם השומשום, גרעיני החמנייה ועם האגוזים.
- לצקת כמות של כף בתבנית מכוסה בנייר אפיה משומן. (או לצקת משטח ולחתוך בסיום האפייה).
- לשטח לעגולים של 5 ס"מ קוטר, 7 מ"מ גובה (בדיוק) – יוצא בערך 2 תבניות.
- לשים בתנור בחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) למשך כ 10 דקות.
- לעקוב וכשמשחים מעט – להוציא. —–>> זה נשרף בקלות, אז לשמור על ערנות !!!
- להוריד מהנייר אחרי שמתקרר, אחרת מתפורר.
כמובן שאפשר לגוון עם תוספות כיד הדמיון הטובה עליכם, אבל תאמינו לי שכבר הבסיס שלעיל מדהיםםםם !
אהבת ?!
כדאי לקרוא גם…
- הרגלים מייצרי שומן בגוף
- ארוחת טחינה וירקות-משביעה ובריאה
- בריאות-דרך-מודעות
- מרק ירקות – טעים ו…בריא
- איך למגר את שיעול החורף
- איך אני שומר על אותו משקל 30 שנה ?!?
האם המאמר הזה דיבר אליכם ?
אשמח לתגובות ורשמים.
מאחל לך בריאות ואריכות ימים ♥
שמחה ואהבה, נחשון